3C

August 04, 2013

Apa untungnya menyertai biz Shaklee ini? Perkongsian serba sedikit apabila anda berdaftar sebagai ahli Shaklee(modal RM65 jer ok..tak perlu ribu riban), anda InsyaAllah akan memperoleh 3C.

Apa dia 3C, jom kita tengok;
1.CASH... maksudnya DURIAN RUNTUH!!! Mana taknya, setiap distributor atau pengedar Shaklee ini layak untuk mendapat bonus tiap-tiap tengah bulan sekiranya mencapai dapat mengumpul amaun UV yang tertentu.


Dulu, mama aisyah pernah terfikir, “boleh ke aku jual Shaklee ni?? Mahal ???ada ke orang nak beli??? Jual kacang pun belum tentu laku tau, inikan pulak barang yang yang mahal-mahal??semua itu bermain di fikiranku. Tapi Alhamdulillah...berkat doa, Allah telah mempermudahkan jalan nya. 


Betul . Tak mahal pun, dengan hanya bermodalkan minimum RM65.00, anda sudah bergelar pengedar Shaklee dan seterusnya berkelayakan untuk menerima ganjaran daripada Shaklee. Miracle happens when you believe. Anda yang menentukannya. Pilihan di tangan anda. Berapa yang anda mahu? BULANAN 3/4/5/6 angka.  Semua akan menjadi milik anda. Ramai master coordinator yang telah lahir daripada group JUTAWAN ini. So, who will be the next MC?
 

Bayangkan dapat duit extra RM600. Best kan...mungkin bagi setengah orang tak banyak. Tapi bagi mereka yang memerlukan memang terasa sangat. Boleh bayar duit telefon, bil air, bil elektrik. Itu dah memadai, kalau ada lebih, apa lagi boleh simpan untuk masa depan. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.:D
2.CAR...HA.. KERETA. Shaklee tak adalah bagi kita sebiji BMW 3 series ke 5 series ke. Tapi dia akan bagi duit yang boleh membantu kita untuk bayar kereta kita bulan-bulan. Tak kisah kereta apa pun. Best kan? Dulu masa kerja, yang jadi  Senior Manager and above je dapat car allowance. Bila nak jadi sampai tahap macam tuh. Kalau yang ikut seniority lagilah kan. 5 tahun? 10 tahun lagi? lama tuh. Tapi kini dengan Shaklee, orang-orang biasa pun layak. Nak cepat dapat? apa lagi, jom kita usaha...YES. Go For It!!!
3.CONVENTION ...Trip PERCUMA daripada Shaklee. Pilih la nak pergi mana..Dalam negara? Luar Negara?? Umrah pun ada. Alhamdulillah..Boleh bawa family lagi. Bukannya pergi sorang-sorang. Best kan?


Jangan berlengah lagi. Sama-sama kita membina ukhuwah dan membina kejayaan dengan SHAKLEE. Anda amat di alu-alukan untuk menjana pendapatan dan menjadi sebahagian daripada kami. Separuh masa?sepenuh masa? Anda yang tentukan.

JOM MENUJU PUNCAK!!

| Mama Aisyah | SID 950501 |
Sms/wa .:. 0138860214
E-mel .:. order.bitamina@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook