Kesan Kehilangan Kolagen

October 15, 2013

Selalunya kolagen ini dikaitkan dengan keremajaan kulit walaupun telah berusia. Namun begitu, tahukan anda bahawa kekurangan kolagen dalam badan kita akan menyebabkan terjadinya perkara seperti rajah di bawah. 



















Tengok gambar pun dah ngeri kan? Ingat UMUR adalah sekadar ANGKA. Dengan pemakanan yang betul, seimbang dan sihat . InsyaAllah, Kita mampu mengubahnya. Siapa tidak mahu kekal cantik, anggun dan menawan walaupun telah berusia kan. Tengah-tengah jalan dengan anak yang 20 tahun lebih muda dari kita pun orang boleh salah anggap adik. How sweet.. Mesti kembang tak kuncup-kuncup.. haha... i loike. 

Nak kekal awet muda , Mesti kena TRY TEST product terbaik & ohsem Collagen Powder ni. Cepat buat keputusan sebelum terlambat. Dah kedut seribu seusia 30an baru nak tegangkan kulit dengan cocok sana cocok sini pun boleh...Pilihan ditangan anda. Nak yang natural, selamat atau yang menyakitkan?? Tepuk dada, tanya selera.

Hubungi untuk HARGA ISTIMEWA!!!

| Mama Aisyah | SID 950501 |
SMS/WA .:. 0138860214

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook