Tragedi Oktober 2013

October 21, 2013

Belum habis lagi fenomena collagen powder di pasaran bulan nie. Ada lagi kezutan untuk penggemar tegar shaklee. Alhamdulillah sustained release vit c  500mg is back. Betul!!! Kenapa tak percaya  ke??? Dah setahun lebih menunggu akhirnya hari ni vit C telah berada di pasaran. Memang produk hangat jugak ni. Baru jer post dekat wall facebook laju jer orang mesej nak order. Tak perlu lagi nak cerita panjang2 pasal kelebihan produk nie. Memang di akui ramai. Semua menunggu nak beli. Komfem branch shaklee super bizi. Hikhik..Tak payah susah dah skarang. Semua berada di hujung jari. Dah maju shaklee sekarang.. I loike..

Apa lebihnya Sustained Release Vita-CTM 500 mg ini yer;

  • MURAH
  • Semulajadi
  • kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran yang melepaskan vitamin C secara sedikit demi sedikit dalam masa 5 jam untuk menggantikan kehilangan vit c dalam tubuh badan
  • Menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat 
  • Melindungi kesihatan tubuh badan
  • Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Harga Pasaran : RM 92.50 (WM) / RM97.50 (EM)


Hubungi untuk HARGA ISTIMEWA!!!
| Mama Aisyah | SID 950501 |
Sms/wa .:. 0138860214
E-mel .:. preciouslittleladybug@gmail.com
PM .:.https://www.facebook.com/messages/MyPreciousLittleLadyBug
Blog .:. http://mypreciouslittleladybug.blogspot.com/

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook