Alhamdulillah syukur...

December 26, 2013

Budak-budak biasalah..kebanyakannya memang memilih makanan..samalah ngan aisyah bam bam..hikhik....ingat dulu jer masa buat solid food untuk aisyah...kalau nak bagi brokoli tuh, boleh jer dia lari dengan walker dia tuh duk tepi pintu..tak nak makan....tak sedap agaknya..tapi kebanyakannya alhamdulillah makan je..tak memilih cuma ikut mood dia jer..nak makan ke tak nak..haha..takpelah..baru jer setahun sebulan....lama lama nanti oklah kan..:-)

Kali ini Mama Aisyah nak share satu testimoni kawan anak kawan Mama. Lupa pulak macam mana boleh kenalkan supplement shaklee kepada mamanya. Tak pe, itu tak penting, yang pentingnya Mama bersyukur sebab anak perempuan comelnya dah mula menunjukkan perubahan. Daripada kurang makan, badan dah makin berisi setelah pengambilan mealshake dan juga Omega Guard shaklee. Dekat sekolah pun dah tunjukkan peningkatan dalam pembelajarannya. Happy sangat bila tengok budak budak aktif ni. Keletah mereka memang la mencuit hati. 

Jangan biarkan anak anak membesar tanpa makanan yang seimbang. Yelah, penat je masa mengandung ibu makan macam macam untuk menjaga anugerah yang tidak ternilai ini. Pastikan anak anda mendapat nutrien yang cukup untuk tumbesaran mereka. (^_^)


You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook