Belajar sampai pengsan!!!

December 07, 2013

Tanggal 16 Nov 2013, Mama Aisyah dengan budak Bam Bam berkesempatan untuk gathering bersama keluarga Dunia Nutrisi Shaklee. Best jugak sekali sekala jumpa macam ini. Maklumlah dalam zaman serba canggih ni, semua boleh berhubung melalui alam maya je, tak pun whatsapp/sms/ call sahaja. Nak jumpa selalu? Memang taklah. Nak buat cam mana duduk jauh la katakan. bukannya semua jiran sebelah rumah. Ada yang duk Ipoh, Sg Petani, Kuching . Bak kata merata Malaysia. Kebetulan balik semenanjung Mama berkesempatan la join. :D. Best!!! Barulah jelas sket. Selama ini, kabur sket je pasal biz nie. Alhamdulillah, jutaan terima kasih kepada sifu Kak Yatie Mellon yang sanggup turun dari Ipoh dan jugak tuan rumah Naza. Mak sibuk belajar..anak-anak pun joined sama. Hehe. Biz nie bukan pasal duit semata . Namun perkongsian ilmu dan jugak perkongsian rohani yang diterapkan di dalam keluarga ini memang betul betul membuatkan hati gembira dan berasa sungguh lapang. I really enjoy!!!! Semoga ikatan ukhuwah ini terus utuh. Amin.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook