Year End Sale !!! SUPERB

December 08, 2013

Salam Pagi Ahad Semua..


Selepas sebulan bercuti kat semenanjung memang penat...balik kg jer mesti tak lekat duduk rumah. Ada sahaja benda nak buat. Berkesempatan untuk tidur di rumah sendiri sungguh best!!!! Haih..bila la nak balik for good. Rindu pulak dapur merah putih Mama. Haha..Macam la masak hari hari kan.:D

Entry kali ini, just nak kongsikan promosi bulan ini iaitu Omega Guard Shaklee Buy 6 free 1 (FREE Membership, Cash Back, FREE 1 Botol, JIMAT RM136). Nak beli 1 atau 2 botol pun boleh (SMS Mama ye, Harga Runtuh Bulan ni sahaja). Terpulang kepada anda. Kami sekeluarga pun memang mengamalkan makan Omega Guard ni, selain nak cantik dan kurus Mama amalkan untuk kebaikan Aisyah. Almaklumlah masih menyusu. Niat untuk menyusu sampai 2 tahun ni. Long way to go. Ada lebih kurang 11 bulan lagi. Caiyok. So, dalam sedar tak sedar budak comel ni pun makan jugak la Omega Guard ni. Hehe. Jadi, jika anda tergolong dalam senarai berikut, apa kata mencuba untuk merasai kelainannya.

  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan,kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi)
-Kredit to Mama Ceri Si Kelip Kelip-


Jom tingkatkan taraf kesihatan anda bersama kami. 

LoveMama AisyahSMS/Whatsapp .:. 0138860214




You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook