Combo Alfalfa Istimewa Untuk Anda

January 04, 2014

Alhamdulillah...2013 telah berlalu mengukir seribu kenangan buat kami sekeluarga. InsyaAllah tahun mendatang akan lebih baik dari yang sebelumnya. Kebetulan promo untuk sepanjang Januari 2014, Mama ingin kongsikan kombo terbaik alfalfa pilihan Mama. Ini botol kedua alfalfa dah. Mama memang beli yang 700 tablets untuk harga yang super jimat. Yelah..bukan seorang je makan. Kongsi bersama suamiku. Sama samala sihat kan. Hehe.
Yang best mengenai set kombo 1 ini ialah bagi ibu ibu di luar sana yang sedang menyusu badan atau berniat untuk menyusu. Digalakkan mencuba set kombo 1 ini yang boleh dijadikan penggalak susu dan juga untuk menambahkan kecergasan ibu. Ibu cergas, anak ceria. :-). Namun begitu, harus diingat konsep "supply & demand" yer. Kena ada demand barulah kita boleh supply. Hikhik.. Banyakkan direct feed ataupun membuat stok untuk si manja anda. Bagi ibu ibu yang bekerja, dinasihatkan membuat stok EBM seawal seminggu di dalam pantang untuk memastikan penyusuan ekslusif dapat dilaksanakan dan cukup untuk keperluan si Manja anda nanti. Power Pumping jangan lupa ye. :D

Kombo kedua ini sesuai untuk semua wanita diluar sana. Bagi yang mempunyai gejala PMS, mengalami masalah keputihan dan juga untuk rahsia keintiman suami isteri. Alfafa jug boleh membantu menganjalkan payudara anda. Wah..Best kan. Bagi yang menyusu anak kemungkinan mengalami kendur payudara apatah lagi jika dah beranak 3, 4 dan juga dah berumur. Di dalam GLA juga mengandungi Vitamin E dan semestinya membantu untuk menambahkan keserian wajah kita. Wah yang ini memang Mama suka. Tahan 2 bulan ok. 1 biji sehari jer GLA.

Last sekali, bagi sesiapa yang nak menguruskan berat badan. Kombo ketiga ini amat sesuai untuk anda. Alfalfa membantu untuk detoks dan membuang toksin dalam badan anda. Seterusnya Omega pula membantu untuk memecahkan lemak degil dalam badan anda. Degilkah? Ha...pesan Mama, masa proses nak mempunyai berat yang ideal ini, jangan pula melantak sampai tak hengat yer. Kalau macam tue, sampai  bila bila pun tak menjadi. Makan supplement apa pun tak menjadi. ;D.....Ha..Ingat tuh...

Yang Mana Satu Pilihan Anda?
Tepuk dada, tanya HATI. tak tahu jugak boleh tanya Mama.

Konsultansi PERCUMA.

Mama Aisyah
0138860214

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook