Menu Diet Yang Sedap

December 20, 2014

Kadang-kadang selalu juga Mama Aisyah stalk Instagram artis. Haha. Macam IG Dato' Siti dengan Neelofa. Yang ingin dikongsi kat sini berkenaan dengan diet yang dikongsi oleh mereka di dalam IG masing-masing.

Pernah dengar ezdiet?

Kalau tak pernah, boleh layari website mereka di www.ezdiet.com.my.

Kat situ, anda nak buat pesanan menu diet anda pun  boleh. Siap ada sharing menu untuk program diet. Bagi kita-kita yang rajin ni, bolehlah buat menu sendiri untuk program diet anda.

Tak susah mana pun, walaupun ada menu yang pelik-pelik Mama rasa. Hehe, tapi,kita boleh olah ikut kesesuaian diri masing-masing.

Ini antara menu yang boleh kita praktik untuk kekal sihat dan cergas. Lepas itu, jangan lupa pulak dengan pengambilan air putih yang mencukupi dan jugak supplement untuk menampung nutrisi harian anda.

Pada Mama, lecithin & Omega Guard amat penting bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan dan seterusnya menambah baik kesihatan dan kehidupan sehari-hari.

Keduanya untuk pembakaran lemak di dalam badan anda. Jika dibandingkan antara dua, omega guard lebih cepat membakar lemak daripada lecithin. Namun begitu, jangan memperlekehkan kemampuan lecithin. :D. Yang paling mantap, adalah gabungan keduanya akan membuatkan berat badan anda susut dengan jayanya.

Namun harus diingat, supplement ini bukan magik yer sahabat-sahabat sekalian. Kita hanya mampu berusaha. Jika anda berat bertahun-tahun, untuk kurangkan berat dalam masa 3 hari amat mustahil. Cuba dulu dan Mama pasti anda tidak akan menyesal. Bagi Mama, selepas makan badan rasa ringan. Sangat best.


Mama Aisyah
0138860214
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
SID .:. 950501

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook