Yes Pack

May 22, 2015

Salam kepada semua pembaca bitaminastore.com.

Mama ingin mengwar-warkan kepada anda semua walaupun agak lewat pengumuman ini. Namun, Mama tak mahu ketinggalan dalam menyebarkan promosi yang amat menarik untuk di'grab' dan diketahui oleh semua di luar sana.

Promosi YES PACK berlangsung dari May hingga 31 Oktober 2015. Ada 4 pack menarik yang ditawarkan oleh Shaklee kepada anda semua. Healthy Prenatal, Healthy Postnatal, Healthy Fitness dan Healthy Young Living. 5% diskaun untuk setiap pack yer. Cukup berbaloi untuk semua. Jangan salah faham yer, beli 1 set untuk mempertingkatkan kesihatan keluarga anda. Bukan sahaja kepada ibu-ibu dan bakal ibu, set prenatal dan postnatal juga boleh diambil oleh pelajar, orang dewasa dan remaja. Memenuhi kelompongan nutrisi di dalam badan anda untuk kita kekal bertenaga, cergas dan sihat untuk meneruskan kehidupan sehari-hari.

Healthy fitness untuk mengekalkan bentuk badan yang menarik dan ada la shape sket yer. Tak derla lemak geleber sana sini. Kebetulan nak puasa ni kan, elok sangat la merehatkan perut seketika setelah 11 bulan tak henti-henti menerima makanan jer. Di samping mengekalkan otot dan elakkan geleber sana sini setelah berat badan menurun. Cukup sedap cinch yang Mama sangat suka. Especially chocolate. Ada 3 perasa yang boleh dipilih, Chocolate, Vanilla dan Caffe Latte. Ikut citarasa anda yang mana memenuhi selera tekak anda. Yang pasti semua sedaaaapppp.

Healthy Young Living yang mengandungi 2 botol vivix merupakan hot selling produk. Produk yang paling hangat di pasaran selain ESP. Mengandungi antioksida yang tinggi dan juga membantu memulihkan sel-sel dalam badan akibat radikal bebas. Awet muda ok sesiapa yang mengamalkan vivix ni.

Ha , jangan lupa juga, bagi setiap pendaftaran ahli sepanjang Mei - Oktober 2015 anda akan memperoleh Vitalea iaitu Multivitamin dan multimineral terbaik dunia yang dan berusia lebih 100 tahun di pasaran. Di campur dengan setiap pembelian produk yer. Tak kira apa pun. Nak jimat, beli Yes Pack. 

Pilihan di tangan anda.

Saya sudah, Anda???
 

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook