Promosi Jun

June 17, 2015

Rasanya belum terlambat lagi Mama nak war-warkan promosi Shaklee sepanjang Jun 2015.
Produk yang memang sinonim dengan para wanita terutamanya. vitamin C dan Vitamin E. Memang gabungan yang cukup mantap untuk mencantikkan dan meremajakan kulit anda terutama yang kian meningkat usia. Tak kan nak tengok kedutan pada umur awal 30an kot. Kedutan halus itulah yang harus dihilangkan. Ish2..


Sesiapa nak grab dengan harga promo ni, jomlah contact Mama. Kita chit chat dulu. Mana satu yang sesuai untuk dimakan. Yang nak ubah penampilan diri menjelang puasa dan raya ni sahaja ok. Yang tak nak atau malas nak melakukan perubahan dan berasa tidak perlukan supplement untuk diri pun boleh contact Mama yer.

Selamat mencuba. Mama yakin dengan keberkesanan produk yang semestinya natural dan halal.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook