Promo promo !!!

April 01, 2016

Aiseh...dah bersarang pulak blog Mama Aisyah ini.

Saja nak war-warkan buat semua promo bulan ini. Bulan April 2016 sahaja okey. Jangan nangis-nangis tepi pintu nak harga kebaboom menjunam murah untuk Vitamin C dan Omega Guard serta Vitalea for kids bulan depan yer. Tak tahu lagi bila nak ada promo macam ni lagi. Mungkin tahun depan dan mungkin jugak sekali lagi promo yang sama bulan depan.

Apa lagi jom kita grab sebelum terlambat. Buat stok banyak2. Hadiahkan kepada sedara mara, adik beradik tak pun mak ayah ataupub buat keluarga sendiri, dah elok dah tuh. Nak top up mana-mana yang vitamin yang kurang dalam badan sekaligus mensantekkan diri kan.

Selamat memborong sahabat sekalian.

Shhh.....contact mama cepat2 yer :D
Confirm harga mampu milik untuk semua.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook